Het Mozaïek

Twenterand - Vriezenveen
Actueel aanbod

€ 294.500,- tot € 356.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 95m2
Kaveloppervlak
130 - 244m2
Inhoud
380 - 380m3

Over dit project

HET MOZAÏEK
De 16 nieuwe woningen zijn speciaal ontwikkeld voor kleinere huishoudens. Of je nu net gaat samenwonen, of alleen gaat wonen. Of je nieuw bent op de woningmarkt, of toe bent aan een levensloopbestendige woning; door de vele keuzemogelijkheden en de aanpasbaarheid zijn dezelfde woningen geschikt voor verschillende doelgroepen en (toekomstige) wensen. Want dat is onze definitie van toekomstbestendig: een
woning moet eenvoudig aan te passen zijn aan jouw behoeftes. Voor nu én voor later. Maar ook aan de behoeftes van het dorp. Want waar er nu misschien meer behoefte is aan seniorenwoningen, kan er over een aantal jaar juist meer behoefte zijn aan starterswoningen. Zo blijft deze buurt volop in beweging!

IN EN OM HET GROEN
Niet alleen de omgeving van ’t Vjenne is rijk aan prachtige natuur, ook in de wijk vind je veel groen. De woningen worden centraal in het dorp gerealiseerd, met alle voorzieningen op steenworp afstand, maar ook met voldoende ruimte voor bestaande en nieuwe beplanting. Bomen, grasveldjes en vaste beplanting wisselen elkaar af. Wadi’s zorgen daarnaast voor de afvoer van het water. En dankzij de prachtige vlonderpaden, bankjes en ontmoetingsplekjes kunnen jij en jouw buren hier optimaal van genieten.

Alle informatie over de woningen zoals brochure, prijzen, technische informatie en plattegronden is te vinden op onze website.

Heb je vragen? Bel of mail ons!
Robert van 't Oever, Oosterhave Makelaars Vroomshoop en Hanneke ten Hag-Effing, Nieuw Wonen Twente.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Mozaïek
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 294.500,- tot € 356.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Twenterand.

Aanmelden