Het Mozaïek

Twenterand - Vriezenveen
Actueel aanbod

€ 294.500,- tot € 356.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 95m2
Kaveloppervlak
130 - 244m2
Inhoud
380 - 380m3

Over dit project

START VERKOOP 15 SEPTEMBER 2022

Op 15 september 2022 gaat de verkoop van start van de 16 karakteristieke woningen Het Mozaiek in Vriezenveen. Online inschrijven kan tot 26 september 12:00 uur. Inloggen kan met jouw account op onze website. Heb je nog geen account? Maak deze dan eerst nog even aan. Na het inloggen kun je je digitaal inschrijven door de onderstaande stappen te volgen.

- Ga naar 'mijn formulieren'
- Kies voor het formulier 'het Mozaïek'
- Start met het invullen van het formulier. Vul deze zo volledig mogelijk in, onderteken het formulier en klik op verzenden.

START VERKOOP EVENT
Donderdag 15 september vanaf 17:00 uur, is er gelegenheid om even binnen te lopen bij het gemeentehuis in Vriezenveen. De makelaars van Oosterhave en Nieuw Wonen Twente beantwoorden dan graag al je vragen en/of helpen je bij het online inschrijven op je favoriete bouwnummers. Daarnaast zal ook onze hypotheekadviseur, Simone Woldendorp, er zijn om je financiële vragen te beantwoorden.

Locatie: Gemeentehuis (Manitobaplein 1, Vriezenveen)
Tijd: 17:00 tot 19:00 uur

Alle informatie over de woningen zoals brochure, prijzen, technische informatie en plattegronden is te vinden op onze website.

Let op! Je hebt tot maandag 26 september 12.00 uur de kans om je in te schrijven.

HET MOZAÏEK
De 16 nieuwe woningen zijn speciaal ontwikkeld voor kleinere huishoudens. Of je nu net gaat samenwonen, of alleen gaat wonen. Of je nieuw bent op de woningmarkt, of toe bent aan een levensloopbestendige woning; door de vele keuzemogelijkheden en de aanpasbaarheid zijn dezelfde woningen geschikt voor verschillende doelgroepen en (toekomstige) wensen. Want dat is onze definitie van toekomstbestendig: een
woning moet eenvoudig aan te passen zijn aan jouw behoeftes. Voor nu én voor later. Maar ook aan de behoeftes van het dorp. Want waar er nu misschien meer behoefte is aan seniorenwoningen, kan er over een aantal jaar juist meer behoefte zijn aan starterswoningen. Zo blijft deze buurt volop in beweging!

IN EN OM HET GROEN
Niet alleen de omgeving van ’t Vjenne is rijk aan prachtige natuur, ook in de wijk vind je veel groen. De woningen worden centraal in het dorp gerealiseerd, met alle voorzieningen op steenworp afstand, maar ook met voldoende ruimte voor bestaande en nieuwe beplanting. Bomen, grasveldjes en vaste beplanting wisselen elkaar af. Wadi’s zorgen daarnaast voor de afvoer van het water. En dankzij de prachtige vlonderpaden, bankjes en ontmoetingsplekjes kunnen jij en jouw buren hier optimaal van genieten.

Heb je vragen? Bel of mail ons!
Robert van 't Oever, Oosterhave Makelaars Vroomshoop en Hanneke ten Hag-Effing, Nieuw Wonen Twente.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit plan? Schrijf je dan nu in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Mozaïek
Start verkoop
15-09-2022
Koopwoningen
16
Prijs
€ 294.500,- tot € 356.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Twenterand.

Aanmelden