Schildmeester

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Twenterand - Den Ham
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

DEN HAM

MEESTERLIJK MOOI WONEN
Bent u op zoek naar een fijn appartement in een kleinschalig wooncomplex met alle wenselijke faciliteiten om de hoek? Dan komt u thuis in Schildmeester. Aan de Blesdijk in Den Ham realiseren we 12 prachtige nieuwbouwappartementen. In dit gezellige Twentse brinkdorp heeft u werkelijk alles bij de hand. Een gezondheidscentrum naast de deur en het winkelcentrum op loopafstand.

Het karakteristieke gebouw kent een hoofdentree met een lift en trappenhal. De 12 moderne appartementen zijn verdeeld over drie etages. Uw nieuwe woning is van alle gemakken voorzien. Een ruime entree, een zonnige open keuken, een heerlijke woonkamer, een moderne badkamer en twee fijne slaapkamers. Schijnt de zon? Dan geniet u optimaal van het buitenleven op uw terras of royale balkon.

De auto parkeert u voor de deur. De elektrische fietsen stalt u veilig en gemakkelijk in de moderne bergingen op eigen terrein. En energie wekt u op met slimme groene systemen. Kortom: Schildmeester voldoet aan al uw woonwensen. Of zoals we in Twente zeggen: Donders mooi.
Inschrijven? Ga naar de projectwebsite www.schildmeester.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schildmeester
Woningen
0 van 12 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Twenterand.

Aanmelden