Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Oranjehoek

Twenterand - Vroomshoop
Actueel aanbod

€ 159.900,- tot € 196.000,-

Over dit project

Oranjehoek is bijzonder wonen in hartje Vroomshoop! Op deze unieke locatie komt een plan met 24 nieuwbouwwoningen. Het plan Oranjehoek maakt deel uit van de centrumvisie Vroomshoop die is opgesteld door de gemeente Twenterand. Grenzend aan het Oranjeplein komen 9 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Deze woningen krijgen maar liefst drie verdiepingen woongenot!

De twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen aan de Linderflier krijgen een eigentijdse uitstraling. Met de ontwikkeling van een brede school, een gezondheidscentrum en zelfs een klein nieuw winkelcentrum zijn straks alle voorzieningen om de hoek te vinden!

Op 2 april 2016 gaan de woningen in verkoop bij Bouwhuis Makelaars in Vroomshoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oranjehoek
Woningen
16 van 26 beschikbaar
Prijs
€ 159.900,- tot € 196.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Twenterand.

Aanmelden