Terug naar Project

Het Mozaiek - Tussenwoning

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN

Zekerheid voor nu en in de toekomst
Van het gezellige centrum, tot de rust van je eigen achtertuin; wonen in ’t Vjenne biedt volop mogelijkheden. Trek er bijvoorbeeld lekker op uit en verken de veengebieden met de fiets, of geniet van een hapje en drankje op een van de gezellige terrasjes in het centrum. Geniet thuis van gezelligheid met familie of vrienden of ontmoet de buren buiten voor een praatje. De Mozaïekbuurt heeft veel te bieden. De woningen zijn geschikt voor starters, maar ook voor andere kleine huishoudens. Daardoor woon je met diverse mensen in de wijk. Deel de woning zo in dat deze voldoet aan jouw wensen en geniet hier nu én in de toekomst van bijzonder mooi wonen.

Uniek karakter
Deze woningen zijn specifiek ontwikkeld voor kleinere huishoudens en de basisopzet van alle woningen is gelijk. Maar binnen deze opzet zijn verschillende indelingen mogelijk die aansluiten op jouw wensen en jouw woning een uniek karakter geven. Met een optionele uitbouw over de volledige breedte of gedeeltelijk is het mogelijk een ruimere woning te realiseren.

Toekomstbestendige indeling
Zo kan er aan de voorzijde op de begane grond een slaapkamer worden gerealiseerd, met aansluitend de badkamer.
Daarnaast is er de optie op de verdieping voor een tweede of zelfs derde slaapkamer die je natuurlijk ook kunt inrichten als hobby- of werkkamer. Maar ook een tweede badkamer behoort tot de mogelijkheden, evenals drempelloos wonen.

STARTERSWONINGEN

Veranderende behoeften
De prachtige woningen zijn ideaal voor starters. Hoewel de basisopzet van alle woningen gelijk is, zijn er binnen deze opzet veel indelingen mogelijk. Zo pas je jouw woning aan naar jouw wensen en behoeften van nu, maar ook van later.

Ruimte voor de toekomst
Kies bijvoorbeeld voor een doorzon-opzet, waarbij er beneden plek is voor een grote leefruimte. Op de eerste verdieping vind je een royale slaapkamer, badkamer en een tweede slaapkamer, die je natuurlijk ook kunt gebruiken als werk- of hobbykamer. De woning biedt met deze opzet volop mogelijkheden en perspectief voor de toekomst.

In te delen zoals jij wilt
Deze woningen zijn uitermate geschikt voor 1- of 2-persoons huishoudens. Op de begane grond is ruimte voor een grote living, met een open keuken en eetkamer, waarmee je de ruimte optimaal benut. Boven kun je naast de hoofdslaapkamer een werkkamer of bijvoorbeeld toch een tweede slaapkamer inrichten. Maar er is ook de optie om in de toekomst beneden een slaapkamer en badkamer te realiseren. Ook is het mogelijk de woning 2,40 meter uit te bouwen voor nog meer ruimte. Kortom: de mogelijkheden zijn groots in deze kleine woningen!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 294.500,- tot € 299.250,-
Kavel 130 m2 tot 140 m2
Woonoppervlakte 95 m2
Inhoud 380 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
4 - 130 m2 95 m2 1 380 m3 Verkocht
7 - 140 m2 95 m2 1 380 m3 Verkocht
10 - 131 m2 95 m2 1 380 m3 Verkocht
15 - 136 m2 95 m2 1 380 m3 Verkocht